Garmin nüvi 2555

Модел: nüvi 2555

Спецификација:

 • Антена: Интегрирана
 • Димензии: 12.1 x 7.6 x 1.5 cm
 • Тежина: 142 g
 • Екран: 4,3’’
 • Додатен софтвер: Не
 • Traffic receiver: Опционално (не е вклучено во пакетот)
 • Карта (Мапа): Eastern and Central Europe
 • Подршка за карти: Да – преку SD мемориска картица или на внатрешна меморија
 • Слот за SD мемориска картичка: Да
 • Bluetooth: Не
 • Батерија: Внатрешна Lithium-ion батерија
 • Траење на батерија: До 2 часа
 • Надворешно напојување: Да (кабел за 12V напојување во пакувањето)

Залиха: ДА

Наш партнер за Garmin и главен дистрибутер за Македонија  “Gizzo Consulting” – www.garmingps.mk

© GPS Diginet. Сите права се задржани.